Referenties & partnerbedrijven

Door de ervaringen die we in het verleden hebben opgedaan zijn we wijs geworden in welke bedrijven we vertrouwen steken en met welke materialen & producten we willen werken. Daarbij staat het resultaat van het werk en de afwerking centraal.

We zijn aangesloten bij de verenging van installatiebedrijven, Uneto-VNI, en derhalve een Erkend Gasfitter.

logo_kenteq

Als installateur willen wij onze kennis delen met het opleidingsinstituut dat mensen plaatst die ervaring willen op doen tijdens hun studie.

 

Door de vele aanbieders van CV ketels en andere warmtebronnen heeft onze ervaring geleerd om met onderstaande bedrijven samen te werken. Ze leveren topkwaliteit producten aan die aansluiten bij elke warmte vraag. Voor elk huis de juiste CV ketel!

remeha  Nefit_dealer

wij bellen ú graag terug!

Badkamers

Al meer dan 40 jaar installatie ervaring en daarbij ontwikkelen, realiseren en richten we uw complete badkamer in. Hierbij worden alle aspecten van uw specifieke locatie en inrichting bekeken en wordt, in goed overleg met u, gekeken naar de mogelijkheden, want u moet tenslotte tevreden zijn met het ontwerp en aanleg.

Centrale verwarming

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw nieuwe cv ketel of centrale verwarmingsinstallatie. Bij ons krijgt u exact de kwaliteitsapparatuur die u nodig heeft. Wij komen bij u langs en adviseren u vanuit onze deskundigheid welke installatie het best bij uw woonsituatie past.

Gas installatie

Gas installaties moeten door een als ons erkende gasfitter bedrijf geplaatst en onderhouden worden. Voor gas installaties geldt bij ons hetzelfde als voor onze loodgieterswerk: we kunnen gehele of gedeeltelijke aanleg realiseren, herstel en/of vernieuwing is ook mogelijk.

Loodgieter installaties

Een water installatie moet van deugdelijk materiaal zijn en is onderhevig aan een keurmerk en een geregelde controle zal noodzakelijk zijn. Daarom verzorgen wij alle loodgieterswerk, zoals het aanleggen van waterleidingen, binnen en buitenriolering. Zowel voor reparatie als renovatie en de nieuwbouw van een woning of een bedrijfspand.

Sanitair aansluiten

Bij ons bent u aan juiste adres voor het installeren van alle sanitair, denk daarbij aan uw badkamer, en alle daarbij behorende onderdelen, uw toiletruimte of een extra bijkeuken. U kunt er voor kiezen om uw sanitair zelf aan te kopen en de installatie en montage daarvan door ons te laten uitvoeren.

Referenties

We hebben tevreden klanten en werken samen met geselecteerde bedrijven voor de aanvullende werkzaamheden zoals stucwerk, tegelwerken etc. Voor een relatie in België doen wij veel voorkomende installatie werkzaamheden en plaatsingen van badkamers. We zijn Erkend Gasfitter en aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven.