CV_GAS_INSTALLATIECentrale verwarming

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw nieuwe cv ketel of centrale verwarmingsinstallatie. Bij ons krijgt u exact de kwaliteitsapparatuur die u nodig heeft. Wij komen bij u langs en adviseren u vanuit onze deskundigheid welke installatie het best bij uw woonsituatie past. Wij houden daarbij ook rekening met wat u wilt uitgeven en bieden u eventueel alternatieven aan. En – niet onbelangrijk – wij leveren uw nieuwe comfortinstallatie veilig geïnstalleerd op. Ons advies en onze inzet in het gehele traject van idee tot installatie biedt u dus doorslaggevende voordelen.

 

remeha_nefit_dealeronderhouden van de CV-installatie

Voor een garantie op goede werking van uw cv-ketel adviseren wij u om eens in het jaar een onderhoudsbeurt te laten doen, zodat u niet plotsklaps in de kou komt te staan. Bij de jaarlijkse servicebeurten worden de ketels schoongemaakt en gecontroleerd, preventief dus. Wij komen bij u langs om te bepalen welk type ketel bij uw situatie past, waarna u van ons geheel vrijblijvend een offerte ontvangt.

 

 

Vervangen van uw oude CV-installatie

Een nieuwe cv-ketel is een grote investering, daarom is de juiste keuze zo belangrijk. U beslist voor de komende 15 jaar over het warmte- en warmwatercomfort in huis. Behaaglijk wonen willen we allemaal. De grootte en de ligging van uw huis bepaalt het plezier en comfort in uw huis.

Wij kunnen U een deskundige advies geven en een vrijblijvend prijsopgave doen, wij zijn officieel dealer van Remeha & Nefit verwarmingsketel en kunnen u een concurrerend aanbod doen. Nefit is een van de beste A klasse ketels en natuurlijk aan ieder keurmerk positief beoordeeld.

CWB_erkend_installateur

CWB-erkend bedrijf

Technisch installatiebedrijf Jos Bastiaens is erkend door het CWB om als professioneel bedrijf uw Centrale Verwarming te installeren en te onderhouden.

 

wij bellen ú graag terug!

Badkamers

Al meer dan 40 jaar installatie ervaring en daarbij ontwikkelen, realiseren en richten we uw complete badkamer in. Hierbij worden alle aspecten van uw specifieke locatie en inrichting bekeken en wordt, in goed overleg met u, gekeken naar de mogelijkheden, want u moet tenslotte tevreden zijn met het ontwerp en aanleg.

Centrale verwarming

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw nieuwe cv ketel of centrale verwarmingsinstallatie. Bij ons krijgt u exact de kwaliteitsapparatuur die u nodig heeft. Wij komen bij u langs en adviseren u vanuit onze deskundigheid welke installatie het best bij uw woonsituatie past.

Gas installatie

Gas installaties moeten door een als ons erkende gasfitter bedrijf geplaatst en onderhouden worden. Voor gas installaties geldt bij ons hetzelfde als voor onze loodgieterswerk: we kunnen gehele of gedeeltelijke aanleg realiseren, herstel en/of vernieuwing is ook mogelijk.

Loodgieter installaties

Een water installatie moet van deugdelijk materiaal zijn en is onderhevig aan een keurmerk en een geregelde controle zal noodzakelijk zijn. Daarom verzorgen wij alle loodgieterswerk, zoals het aanleggen van waterleidingen, binnen en buitenriolering. Zowel voor reparatie als renovatie en de nieuwbouw van een woning of een bedrijfspand.

Sanitair aansluiten

Bij ons bent u aan juiste adres voor het installeren van alle sanitair, denk daarbij aan uw badkamer, en alle daarbij behorende onderdelen, uw toiletruimte of een extra bijkeuken. U kunt er voor kiezen om uw sanitair zelf aan te kopen en de installatie en montage daarvan door ons te laten uitvoeren.

Referenties

We hebben tevreden klanten en werken samen met geselecteerde bedrijven voor de aanvullende werkzaamheden zoals stucwerk, tegelwerken etc. Voor een relatie in België doen wij veel voorkomende installatie werkzaamheden en plaatsingen van badkamers. We zijn Erkend Gasfitter en aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven.