Complete badkamers

TIB Jos Bastiaens heeft vele jaren ervaring met het inrichten, ontwikkelen en realiseren van complete badkamers. Hierbij worden alle aspecten van uw specifieke locatie en inrichting bekeken en wordt in goed overleg met u gekeken naar de mogelijkheden, want u moet tenslotte tevreden zijn met het ontwerp en aanleg. Door onze veelzijdigheid verzorgen we alle voorkomende technische reparaties en onderhoud aan uw badkamer. Tevens ontwikkelen wij een gehele nieuwe badkamer die voldoet aan uw wensen en eisen.

 

Een virtueel kijkje

Op onze online showroompagina kunt u een kijkje nemen naar datgene wat we reeds ontwikkeld hebben, natuurlijk is het concrete ontwerp en indeling alleen goed door te spreken op de plek waar de badkamer moet komen, bij u thuis. Maak een afspraak om vrijblijvend te kijken naar uw situatie. Dan kunnen we even “proeven” aan de situatie en aan elkaar. Uiteindelijk wordt het een stuk vertrouwen tussen u en ons om alles tot een goed einde te kunnen en mogen brengen.

 

BastiaensBE150

Collega bedrijf in België

U kunt ook een kijkje nemen bij J. Bastiaens om een inspiratie op te doen.

wij bellen ú graag terug!

Badkamers

Al meer dan 40 jaar installatie ervaring en daarbij ontwikkelen, realiseren en richten we uw complete badkamer in. Hierbij worden alle aspecten van uw specifieke locatie en inrichting bekeken en wordt, in goed overleg met u, gekeken naar de mogelijkheden, want u moet tenslotte tevreden zijn met het ontwerp en aanleg.

Centrale verwarming

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw nieuwe cv ketel of centrale verwarmingsinstallatie. Bij ons krijgt u exact de kwaliteitsapparatuur die u nodig heeft. Wij komen bij u langs en adviseren u vanuit onze deskundigheid welke installatie het best bij uw woonsituatie past.

Gas installatie

Gas installaties moeten door een als ons erkende gasfitter bedrijf geplaatst en onderhouden worden. Voor gas installaties geldt bij ons hetzelfde als voor onze loodgieterswerk: we kunnen gehele of gedeeltelijke aanleg realiseren, herstel en/of vernieuwing is ook mogelijk.

Loodgieter installaties

Een water installatie moet van deugdelijk materiaal zijn en is onderhevig aan een keurmerk en een geregelde controle zal noodzakelijk zijn. Daarom verzorgen wij alle loodgieterswerk, zoals het aanleggen van waterleidingen, binnen en buitenriolering. Zowel voor reparatie als renovatie en de nieuwbouw van een woning of een bedrijfspand.

Sanitair aansluiten

Bij ons bent u aan juiste adres voor het installeren van alle sanitair, denk daarbij aan uw badkamer, en alle daarbij behorende onderdelen, uw toiletruimte of een extra bijkeuken. U kunt er voor kiezen om uw sanitair zelf aan te kopen en de installatie en montage daarvan door ons te laten uitvoeren.

Referenties

We hebben tevreden klanten en werken samen met geselecteerde bedrijven voor de aanvullende werkzaamheden zoals stucwerk, tegelwerken etc. Voor een relatie in België doen wij veel voorkomende installatie werkzaamheden en plaatsingen van badkamers. We zijn Erkend Gasfitter en aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven.