loodgieterLoodgieter werkzaamheden

Een water installatie moet van deugdelijk materiaal zijn, we gebruiken voor onze loodgieterswerken de beste materialen. Wij verzorgen uw complete aansluitingen van waterleidingen, binnen en buitenriolering. Zowel voor reparatie als renovatie en de nieuwbouw van een woning of een bedrijfspand. Naast de meer authentieke materialen, zoals koper voor de waterleiding maken wij gebruik van moderne leidingsystemen. Dit systeem kenmerkt zich door de gewaarborgde wijze van koppelen en de geweldige levensduur verwachting. Het toepassen van dergelijke systemen levert een aanzienlijk voordeel op in de arbeid waardoor wij nog scherper kunnen aanbieden.

 

sanitair_badkameronderhouden van uw water aansluitingen

Wij verzorgen alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden/storingen aan alle waterinstallaties. Denk hierbij aan een lekkende kraan tot en met een breuk in de waterleiding. Zeker als het gaat om door ons zelf geplaatste installaties moet u kunnen vertrouwen op een deugdelijke plaatsing en ook de nazorg en het onderhoud achteraf is bij ons in professionele handen. We hebben ruim 40 jaar ervaring in het aanleggen van installaties, het repareren van lekkages en onderhouden daarvan. Daarnaast beschikken ze over kennis van de toegepaste loodgietersmaterialen en de laatste loodgieterstechnieken.

 

CWB_erkend_installateur

CWB-erkend bedrijf

Technisch installatiebedrijf Jos Bastiaens is erkend door het CWB om als professioneel bedrijf uw water installatie te installeren en te onderhouden.

 

wij bellen ú graag terug!

Badkamers

Al meer dan 40 jaar installatie ervaring en daarbij ontwikkelen, realiseren en richten we uw complete badkamer in. Hierbij worden alle aspecten van uw specifieke locatie en inrichting bekeken en wordt, in goed overleg met u, gekeken naar de mogelijkheden, want u moet tenslotte tevreden zijn met het ontwerp en aanleg.

Centrale verwarming

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw nieuwe cv ketel of centrale verwarmingsinstallatie. Bij ons krijgt u exact de kwaliteitsapparatuur die u nodig heeft. Wij komen bij u langs en adviseren u vanuit onze deskundigheid welke installatie het best bij uw woonsituatie past.

Gas installatie

Gas installaties moeten door een als ons erkende gasfitter bedrijf geplaatst en onderhouden worden. Voor gas installaties geldt bij ons hetzelfde als voor onze loodgieterswerk: we kunnen gehele of gedeeltelijke aanleg realiseren, herstel en/of vernieuwing is ook mogelijk.

Loodgieter installaties

Een water installatie moet van deugdelijk materiaal zijn en is onderhevig aan een keurmerk en een geregelde controle zal noodzakelijk zijn. Daarom verzorgen wij alle loodgieterswerk, zoals het aanleggen van waterleidingen, binnen en buitenriolering. Zowel voor reparatie als renovatie en de nieuwbouw van een woning of een bedrijfspand.

Sanitair aansluiten

Bij ons bent u aan juiste adres voor het installeren van alle sanitair, denk daarbij aan uw badkamer, en alle daarbij behorende onderdelen, uw toiletruimte of een extra bijkeuken. U kunt er voor kiezen om uw sanitair zelf aan te kopen en de installatie en montage daarvan door ons te laten uitvoeren.

Referenties

We hebben tevreden klanten en werken samen met geselecteerde bedrijven voor de aanvullende werkzaamheden zoals stucwerk, tegelwerken etc. Voor een relatie in België doen wij veel voorkomende installatie werkzaamheden en plaatsingen van badkamers. We zijn Erkend Gasfitter en aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven.